Saturday, June 18, 2016

Tips for å tilby flyttevask i Oslo


Folk og bedrifter flytter fra boliger, leiligheter og kontorer på daglig basis. 


Som folk og bedrifter flytter, de enten trenger deres gamle plasseringen rengjøres eller ønsker å være sikker på det nye stedet er ren før du flytter inn. Ditt rengjøringsfirma kan fylle denne nisjen ved å gi det som er kjent som flyttevask Oslo. Det kan være en ekstra tjeneste som rensing av virksomheten gir, en måte å gi de ansatte nye ferdigheter, og en fin måte for din bedrift å tjene mer fortjeneste!



Flyttevask kan være rengjøring en bygning etter en gammel leietaker flytter ut eller før en ny leietaker flytter inn. Den type kunder på jakt etter flyttevask omfatter boliger og kommersielle grunneiere og ledere. Kommersiell flyttevask kan variere fra små, raske arbeidsplasser av bare noen få tusen kvadrat til store kontorbygg på 15.000 kvadratfot og oppover.

Et godt sted å begynne når vi leter etter flyttevask firmaer i Oslo er å kontakte eiendomsforvaltere. Hvis du tilfeldigvis være plassert i en universitetsby vil det trolig ikke være mangel på arbeid. Hvis du har vært rengjøring næringsbygg, vil kundene dine uten tvil ber deg om å oppgi flyttevask Oslo tjenester når de flytter inn i et nytt kontor eller bygning.

Når den først starter ut med å flyttevask kan det være nødvendig å møte med eiendomssjef på stedet for å gi et anslag på hvor lang tid det vil ta å rydde leiligheten, kontor, eller bygning. Når du etablere en relasjon med eiendomsforvalter kan du være i stand til å hoppe å gjøre et anslag, og bare regningen for din tid. De vil mest sannsynlig trenger gulvrengjøringstjenester for (teppe, fliser, tre). Dette er spesialiserte renholdstjenester, som du vil belaste separat for. Med disse spesialiserte tjenester vil også legge til mer lønnsomhet til din rengjøringsfirma siden du tar mer betalt for disse tjenestene.

Prisene belastet vil variere avhengig av type anlegg du er renhold, men du bør være i stand til å fakturere 20 $ - $ 25 for dine tjenester. Boligblokker har en tendens til å være mindre lønnsomme enn forretningsbygg fordi mange leilighet ledere har et budsjett å forholde seg til, så de liker deres rengjøringsselskaper å fakturere en flat avgift fordi det er lettere å holde seg til budsjettet. Rengjøring entreprenører må være forsiktige med å by på denne måten. Noen av leilighetene ta mye lengre tid å rengjøre enn andre, slik at du ikke ønsker å tape penger fordi du undervurderes din tid.

Uansett om du er renhold en bolig leilighet, hjemme eller et næringsbygg er det flere ting du bør ta for å garantere din suksess og kundens tilfredshet med flyttevask og renholdstjenester.

· Bruk team på to til fire personer for utvask, avhengig av størrelsen på leiligheten. Større grupper kan være nødvendig for kommersielle steder.

Team-medlemmene bør være spesialister i de oppgavene de utfører. For eksempel, i en to person team, en person vil bli tildelt til støvtørking, vinduer og støvsuging. En person vil bli tildelt bad, kjøkken, hardt gulv støvsuging og mopping.

Teamleder er ansvarlig for å sørge for at alt utstyr og forsyninger er brakt til arbeidsplassen og samlet når jobben er fullført. Sett alle verktøy og kjemikalier i en plast tote.

· Før du begynner å sjekke med kunden for å sørge for at arbeidsplassen har arbeids verktøy. Du kan ikke rengjøre uten innlagt vann og du trenger strøm til å kjøre et vakuum. Hvis det er midt på sommeren, bør du sørge for bygningens air-condition fungerer. Rengjøring kjemikalier og tørketider kan bli påvirket av varme og fuktighet.

· Begynn rengjøring ved å fjerne all søppel. Plukk opp all søppel som er for store til å vakuum. Du vil være i stand til å støvsuge mer effektivt som du ikke er nødt til å stoppe og plukke opp store gjenstander.

· Bruk en microfiber flat mopp for rengjøring av tak, vegger, gulvlister og dører.

· Riktig støvsuging er et viktig skritt i bevegelse inn / ut rengjøring. Ved hjelp av en ryggstøvsuger med riktige vedlegg kan fremskynde oppgavene og gjør arbeidet enklere på rengjøringspersonalet. Husk å støvsuge fra høy til lav, blant annet lysarmaturer, vindu spor, persienner, og langs grunnkort. Det er også mye lettere å støvsuge ut skap og skuffer enn å tørke dem.

Noen av disse elementene må tørkes etter støvsuging; lysarmaturer, innsiden av skap og skuffer, tak vents, varmeovner og persienner.

· Vinduer og terrassedører bør vaskes med en applikator og nal. Bruk skraper eller # 0000 stålull for å fjerne klistremerker og bugs. Pass på at vinduet er vått når du bruker disse verktøyene, eller du kan lage riper i glasset. Rammer og spor skal støvsuges og deretter tørkes ned.

· Etter å plukke opp søppel og støvsuging, begynner å rengjøre fast-on skitt og smuss. Kjemikalier til har på hånden er: bolle renere, røyk-fri ovnsrens, vinduspusser, alle formål renere, avfettingsmiddel, nøytralt gulv renere, rustfritt stål polish, og møbelpolish. Spar penger ved å bruke konsentrerte kjemikalier i stedet for RTU (klar til bruk) kjemikalier.

Spray flekker og sørg for at du gir holdetiden slik at kjemikaliene har tid til å jobbe. Det er viktig at du har nok luft bevegelse slik at de ansatte ikke puste inn røyk. Sørg for at dine ansatte har riktig personlig verneutstyr (hansker, vernebriller, etc.) ved arbeid med kjemikalier.

· Dyp rengjøring. Hvis du trenger å løsne bygge opp, bruke riktig renhold verktøy - tørkepapir, frotté filler, mikrofiber kluter, pads, børster og skraper. Vær forsiktig når du bruker disse verktøyene - du ikke ønsker å skade overflater.

. Bruk tørkepapir, frotté filler, eller mikrofiberkluter for de fleste rengjøringsoppgaver. Bruk en grønn mikrofiberklut for dusting; blå for vinduer, glass og polerte overflater; rød for rengjøring toaletter og gult for benkeplater, vasker og vegger.

. Bruk håndbørster for å skrubbe dusjer, vasker, komfyrer og kjøleskap. Bruk fugemasse børster for å rense opp fuger på benkeplater og keramiske fliser. Tannbørster kan brukes for detaljert rengjøring rundt kraner og rundt felgene i toalettet boller.

. Bruk hvite pads for overflater som glass, krom, rustfritt stål og plast. Dette er fordi hvite pads er ikke som slipemiddel som grønne pads.

. Grønne pads er bra for fet områder, inkludert skap, toalett og vaske dusj boder. Vær forsiktig når du bruker grønne pads men som de kan ripe overflater.

. Bruk en 2 "-verktøyet skrape for oppbygging og lim på kjøkken og bad.

· Spar tid ved å spraye innsiden av kjøleskapet og dusj / badekar med en pumpe opp sprøyter stedet for å bruke en sprayflaske. Ved rengjøring kjøkken, sørg for å trekke ut komfyr og kjøleskap. Rengjør veggene, sidene av hvitevarer, sider av skap, gulv, og vakuum i spoler. Rengjør også ovnen panseret og filtre.

· Rene gulv vare. Bruk ryggsekk vakuum for å gi gulvene en endelig støvsuging, og deretter tørke all hard overflate gulv.

Tilbyr flytte inn / ut tjenester er en måte å starte rensing av virksomheten. Det gir også en måte for en etablert rengjøring selskapet å gi økende tjenester til sine eksisterende kunder mens du setter ekstra dollar på bunnlinjen.

No comments:

Post a Comment